Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viteza neadaptată la drum, cauza accidentului cu 13 răniţi de la Aninoasa

alerta

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă cauza principală a accidentului produs joi după-amiază pe DN 66A, pe raza localităţii Aninoasa, din Valea Jiului, şi soldat cu rănirea a 13 persoane, a informat Centrul Judeţean de Informare şi Comunicare Publică Hunedoara. În accident a fost implicat un microbuz care transporta spre casă 14 mineri de la mina Uricani şi un autoturism în care se aflau două persoane.

Din cauza numărului mare de victime, autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Hunedoara. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că un bărbat în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism din direcţia Aninoasa spre oraşul Vulcan, a pierdut controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, într-o curbă la stânga. Autoturismul a pătruns pe contrasens, unde s-a tamponat cu microbuzul condus de un şofer de 53 de ani, care circula regulamentar. "În urma impactului, 13 persoane, din cele două autovehicule implicate, au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Petroşani. O victimă prezintă răni mai grave, celelalte 12 au ajuns la spital cu traumatisme, dar conştiente şi cooperante. Nu au existat persoane încarcerate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, conform Agerpres.

La faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD de la Petroşani, Vulcan, Lupeni şi Petrila şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, pentru a transporta răniţii. Traficul rutier a fost blocat timp de o oră, circulaţia pe DN 66A fiind reluată pe un sens după ce toate victimele au fost transportate la spital, iar autovehiculele avariate au fost îndepărtate de pe partea carosabilă. În cauză a fost întocmit dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.