Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizită cu surprize pentru Liviu Dragnea: Cine l-a primit în Israel / FOTO

Liviu Dragnea Benjamin Netanyahu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se află în Israel, la invitaţia preşedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein. Joi, Dragnea s-a întâlnit cu premierul Benjamin Netanyahu, cu care a discutat despre relațiile economice dintre cele două țări, dar și despre colaborarea din domeniul militar. Primirea de către Netanyahu poate fi catalogată drept surprinzătoare dacă ne luăm după declarațiile lui Dragnea făcute la plecare, când spunea că nu știe dacă se va întâlni cu premierul israelian.

”Astăzi am avut plăcerea de a discuta cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel şi ministru al Afacerilor Externe, despre oportunitățile de a consolida cooperarea noastră prin atragerea #capitalului israelian în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, dar și în alte sectoare ale #economiei românești.

Citește și: Mesaj tranșant al președintelui Iohannis în privința Guvernului Tudose

Printre principalele teme discutate s-a regăsit și cooperarea în domeniul cercetării tehnologice și industriale, cu precădere laserul de la Măgurele. De altfel, #România și #Israel au o colaborare excelentă în sectorul de apărare și cel educațional, cooperare care fundamentează dezvoltarea parteneriatului bilateral în domeniul apărării și cercetării militare, precum și al securității cibernetice.”, a anunțat Liviu Dragnea.content-imagecontent-imagecontent-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.