Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizită de lucru la Dubai Corporation for Ambulance Services (DCAS)

Fair Observer
Dubai
Consulatul General al Romaniei la Dubai anunta ca in cadrul acţiunilor de dezvoltare a relaţiilor bilaterale cu autorităţile guvernamentale din Dubai, a fost organizata o vizită de lucru la Dubai Corporation for Ambulance Services (DCAS). Convorbirile cu E.S. Khalifa Hassan Al Darrai , Chairman al  DCAS şi cu întreaga echipă au  avut următoarele obiective:
- Convorbiri în materie consulară cu privire la colaborarea pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă şi de criză , inclusiv  pe durata pandemiei covid-19 dar şi pentru cazuri speciale medicale care necesită transport medical în EAU şi către România.
- Prezentarea unor companii din România care produc aplicaţii de digitalizare a serviciilor de managemet al situaţiilor de urgenţă, echipament tehnic şi uniforme.
- Vizitarea centrului de monitorizare a intervenţiilor şi  a parcului cu toate tipurile de ambulanţe de care dispune autoritatea , cu prezentarea serviciilor ambulanţei, inclusiv pentru testare PCR covid -19 la domiciliu , servicii speciale pentru copii, persoane vârstnice, femei însărcinate, cea mai mare abulanţă din lume, etc.
Precizeaza pe pagina de Facebook, Consulatul General al Romaniei la Dubai

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.