Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vizita surpriza la PMP. Cine a venit sa o felicite pe Udrea

cine candidat

La sediul PMP din Capitala nu au fost prezenti sustinatori ai Elenei Udrea din afara partidului la momentul anuntarii rezultatelor exit-poll. Insa la o ora dupa anuntarea acestora o prezenta surpriza si-a facut aparitia la sediul PMP pentru a o felicita pe Elena Udrea pentru rezultatul obtinut la alegeri.

Este vorba de fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Maria Muga. Aceasta a ocupat functia de secretar de stat in guvernul Tariceanu.

Aceasta insa a fost dezamagita sa afle ca Elena Udrea deja parasise sediul si a facut apel la jurnalisti sa ii transmita acesteia felicitarile sale.

Ea a precizat ca a votat-o pe Elena Udrea si ca este remarcabil, in opinia sa, rezultatul obtinut de aceasta in calitatea sa de femeie - candidat. Ea aspus ca a votat-o pe Elena Udrea nu doar pentru ca este femeie, ci si pentur ca i-a placut programul sau politic, proiectul sau, dincolo de tot ce s-a spus despre ea.

Fostul secretar de stat si sotul acesteia au fost singurii sustinatori ai Elenei Udrea din afara partidului care au venit la sediul PMP pentru a o felicita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.