Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Caba, noul antrenor al echipei de handbal masculin CSM Bucureşti: I-a luat locul spaniolului Pablo Campos Sunen

www.news.ro
Vlad Caba

Vlad Caba este noul antrenor al echipei de handbal masculin CSM Bucureşti, el înlocuindu-l în funcţie pe spaniolul Pablo Campos Sunen, adus la club în luna iunie.

Vicecampioana CSM Bucureşti a început cum nu se poate mai prost stagiunea 2017-2018, având o singură victorie şi trei înfrângeri în primele patru etape şi ocupă locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale, anunță News.ro.

Citește și: Simona Halep o întâlneşte pe Alison Riske în primul tur la Beijing; Cîrstea şi Niculescu sunt adversare la dublu

Conducerea clubului a făcut prima mutare în staful tehnic, aducându-l pe Vlad Caba în locul contingentului spaniol format din Pablo Campos Sunen (principal) şi Xavier Salvador Jauma (secund), aceştia semnând în luna iunie cu CSM pe două sezoane.

Vlad Caba (50 de ani) a antrenat HC Odorhei timp de şapte sezoane, interval în care a câştigat Challenge Cup, dar şi două medalii de argint şi una de bronz în Liga Naţională. În luna aprilie, el a demisionat de la cârma HC Odorhei după ce echipa a ratat calificarea în semifinalele campionatului.

Caba a condus deja primul antrenament la CSM Bucureşti şi va debut ape banca tehnică sâmbătă, în partida cu Politehnica Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.