Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Chiricheș pleacă de la Napoli și poate ajunge la Fenerbahce

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Vlad Chiricheş (29 de ani) va fi folosit de Napoli pentru o tranzacţie cu Fenerbahce. Italienii îl vor pe Eljif Elmas (mijlocaş central; 19 ani), care a făcut un sezon trecut foarte bun (40 de meciuri şi 4 goluri) şi a atras interesul mai multor echipe din Europa.

Napoli şi-a manifestat interesul chiar prin vocea preşedintelui Aurelio De Laurentiis. În afacere ar mai putea fi implicat, potrivit abah.com.tr, şi Amin Younes (25 de ani), care nu a avut o stagiune trecută prea bună în Serie A

Într-un interviu acordat în presa din Italia, preşedintele lui Napoli, De Laurentiis, declarase iniţial că Vlad Chiricheş va continua la Napoli: "Am acceptat plecarea lui Raul Albiol. El ne-a cerut transferul încă de acum doi ani, dar atunci l-am convins să rămână. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru acest club. Ne-am permis să-l lăsăm să plece pentru că îi mai avem pe Vlad Chiricheş, Nikola Maksimovic şi Sebastiano Luperto". Pentru postul de titular, Chiricheş va avea mult de tras dacă afacerea nu se concretizează şi rămâne în Italia. În sezonul trecut a prins trei jocuri, iar accidentările nu i-au dat pace. Suporterii au reacţionat nervos după ultima problemă medicală, spunând că nu e posibil să fie atât de fragil.

Chiar dacă a evoluat puţin în ultima vreme, Chiricheş e cotat la 4.5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt. Transferat în 2015 de la Tottenham, pentru 7 milioane de euro, a evoluat în 47 de meciuri oficiale pentru Napoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.