Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Chiricheș se antrenează cu FCSB, până va reveni la antrenamentele de la Napoli

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Vlad Chiricheş (29 de ani) se află în România şi şi-a făcut apariţia la antrenamentul FCSB-ului de miercuri, pentru a se pune la punct cu condiţia fizică, înaintea revenirii în Italia, la Napoli, informează MEDIAFAX.

Vlad Chiricheş a suferit o nouă intervenţie chirurgicală pe 2 mai. Fundaşul român a ajuns în sala de operaţii de la clinica Villa Stuart, din Roma, pentru o problemă la umărul stâng. Se pare că recuperarea a decurs bine, a trecut şi peste perioada de recuperare şi este gata să revină mai puternic din sezonul următor.

Citește și: Andrei Caramitru profețește că PNL, PMP și UDMR vor trăda! ‘Vor dispărea strategic la vot’

Problemele medicale i-au dat mari bătăi de cap, iar în stagiunea trecută nu a prins mai mult de 6 meciuri (3 în Serie A şi 3 în Liga Europa). Nu a putut să-şi ajute nici colegii de la naţionala României, fiind absent de la ultimele convocări. Ultima selecţie a fost bifată în septembrie anul trecut, într-un meci din Liga Naţiunilor, împotriva Muntenegrului, când era schimbat după 31 de minute.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

Jucătorii lui Napoli se află în vacanţă în acest moment, dar Chiricheş are nevoie să forţeze pentru a ajunge la cea mai bună formă fizică. Le-a cerut permisiunea celor de la FCSB să se pregătească alături de jucătorii lui Bogdan Andone, astfel că va fi prezent şi la următoarele şedinţe de pregătire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.