Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Ciurea dezvăluie greşeala pe care mulţi români o fac înainte de somn. Nu mai ajunge sânge în creier!

Podcastul „Fain & Simplu cu Mihai Morar“ FOTO Captură YouTube
Vlad Ciurea

Vlad Ciurea dezvăluie greşeala pe care mulţi români o fac înainte de somn. Nu mai ajunge sânge în creier!

Renumitul medic Vlad Ciurea a vorbit despre greșeala pe care mulți români o fac zilnic, seara, înainte de culcare. Aproape oricine poate comite această eroare care face rău organismului!

Medicul a atras atenţia asupra cantităţii de mâncare consumată înainte de a merge la somn. Asta pentru că unii dintre români fac un adevărat festin pe timp de seară și la scurt timp merg să se culce.

Renumitul medic susţine că, astfel, stomacul este prea încărcat, iar organismul nu mai poate funcționa așa cum trebuie, avînd de suferit inclusiv creierul și inima. Practic, cu burta plină, sângele nu mai ajunge la creier!

„Să nu te culci seara cu stomacul prea încărcat. Pentru că toate funcțiile organismului se duc în burtică, iar inima și creierul nu mai au suportul necesar. Deci dacă avem burta mare și plină, nu mai ajunge sânge în creier. Cum pot eu să îi cer să memoreze sau să fie spontan? Burta mare duce, ca la șarpele boa, la nani!”, a spus Vlad Ciurea, potrivit romaniatv.net.

Acesta vine şi cu o recomandare: mesele copioase nu trebuie să depăşească ora 19:30, pentru că apoi riscăm să ne facem rău. De asemenea, recomandă ca seara să mâncăm mâncare de tip mediteraneană, adică pește și salate: „Masa copioasă, doar până la ora 19:30. Un bun exemplu sunt grecii, care consumă mâncare mediteraneană. Ce observăm la ei? Că sunt veseli, sănătoși și longevivi!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.