Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Cosma, prima REACŢIE, în aşteptarea SENTINŢEI de la Înalta Curte: 'E un motiv de bucurie...'

Inquam Photos/Octav Ganea
Vlad Cosma la ICCJ

Sunt clipe tensionate pentru familia Cosma, care aşteaptă ca din moment în moment, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) să vină cu pronunţarea sentinţei definitive în dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma a fost condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit 5 ani închisoare.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Prezenţă SURPRIZĂ la bilanţul SRI: Preşedintele Klaus Iohannis va participa la prezentarea raportului (SURSE)

Vizibil afectat de întreaga situaţie, Vlad Cosma a evitat pe cât posibil să interacţioneze cu jurnaliştii prezenţi la Curtea Supremă. A refuzat să răspundă întrebărilor despre sentinţă, despre cele mai recente dezvăluiri, rezumându-se la a menţiona că este bucuros că va deveni curând tată.

"Faptul că azi sau în aceste zile voi deveni tată e un motiv de bucurie, iar în zilele următoare vă voi răspunde la toate întrebările.", le-a spus Vlad Cosma jurnaliştilor.

Citeşte şi: SCANDAL la Bruxelles: Comisia Europeană DĂ VERDICTUL, după criticile Parlamentului European pe numirea CONTROVERSATĂ a secretarului general

Pe 11 aprilie 2014, procurorii DNA i-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenţă, şi pe Mircea Cosma, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Omul de afaceri Răzvan Alexe a fost acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită şi fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, de luare de mită şi abuz în serviciu.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Carmen Dan: Ministrul declanşează RĂZBOIUL, după refuzul TRANŞANT din partea DNA

În acelaşi dosar, omul de afaceri Răzvan Alexe a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iar fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova Daniel Alixandrescu a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.