Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Cosma sare apărarea Andreei, după acuzaţiile procurorului Portocală: 'Minte. Suferă de dedublare de personalitate polimorfă'

Inquam Photos/Octav Ganea
Vlad Cosma la ICCJ

Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat marţi dimineaţă la sediul Parchetului General, unde a fost chemat în calitate de martor. Acesta a spus că va depune mai multe documente în următoarele zile împotriva a patru procurori. De asemenea, Vlad Cosma l-a acuzat pe procurorul Mircea Negulescu că minte, după ce acesta a susţinut într-un interviu că relaţia cu Andreea Cosma ar fi fost iniţiată de către aceasta.

''Sunt unele noi (c.n. documente) la adresa aceloraşi procurori pe care i-am enumerat în plângerea penală depusă la Parchetul General. M-au citat în calitate de martor. Nu ştiu să vă spun cum îşi desfăşoară domnii procurori audierile.

Aş vrea să nu deviem de la lucrurile grave. Dl Negulescu minte, aşa cum a făcut dintotdeauna. Cred că problemele de care suferă... de dedublare de personalitate polimorfă. Sunt vorbele dânsului dintr-o înregistrare pe care am prezentat-o la Antena3. Probabil în aceste zile se accentuează aceste simptome şi dacă dânsului i se pare normal că a hărţuit oameni şi a distrus familii, n-am să-i răspund. (...) Dna Kovesi cred că a fost minţită de aceşti patru procurori. Eu nici astăzi nu cred că a fost la şefa lor să o informeze.'', a spus Vlad Cosma, la sediul PG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.