Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova, vine în România la invitația PUSL

vlad filat

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, vine în România, la invitația Partidului Umanist Social Liberal.

PUSL anunță, într-un comunicat de presă, că Filat se va întâlni cu liderii umaniști și reprezentanți ai statului român, iar discuțiile se vor concentra pe tema unei posibile uniri între cele două țări. Vlad Filat este așteptat în România la începutul lunii februarie.

„În cadrul dialogurilor se așteaptă conturarea unor soluții concrete pentru revenirea Basarabiei la patria-mamă”, transmite PUSL.

PUSL consideră că „așteptările ridicate cu privire la vizită sunt încurajate de activitatea politică a lui Vlad Filat, care în mandatul său de premier al Republicii Moldova a eliminat vizele pentru cetățenii români, a scos gardul de sârmă ghimpată de pe Prut, iar în acea perioadă au fost semnate zeci de acorduri între agențiile și ministerele din Republica Moldova și instituțiile omoloage din România, proces care a marcat relansarea relațiilor dintre cele două țări”.

Vlad Filat a fost premier al Republicii Moldova între 2009 și 2013, fondator și lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.