Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Filat: Socialiștii mă folosesc pentru a face atacuri în adresa lui Sandu

IPN.md
Vlad Filat

Ex-premierul Vlad Filat spune că socialiștii îi folosesc persoana ca subiect al atacurilor la adresa președintelui Maia Sandu.

Despre aceasta Vlad Filat a scris pe pagina sa de Facebook:

"Lipsiți de imaginație și argumente, socialiștii continuă să facă din persoana mea un subiect al atacurilor la adresa președintelui Maia Sandu. După Dodon și alți lachei din PSRM, a venit rândul lui Vladimir Voronin să mă atace. Nici măcar nu știam că Voronin mai poate merge singur! Credeam că după eșecurile politice și traumele generate de fuga lui Plahotniuc s-a retras în singurătate și meditație. Se vede, însă, că Plahotniuc nu-i dă pace lui Voronin să-și trăiască liniștit bătrânețile după o viață de perversități politice și îl scoate în față, precum nepoții care-l așezau în geam pe bunicul mort pentru a-i încasa pensia.

Cred că blocul comunisto-socialist reprezintă ultimele zbateri ale unei lumi ce și-a încheiat viața și care, din păcate nu a generat nimic bun. Atât în timpul lui Voronin, cât și al lui Dodon, Republica Moldova a fost izolată, sărăcită și mai ales, în cazul ambilor, statul a fost capturat și nenorocit. Voronin și Dodon reprezintă doar trecutul, iar atacurile lor reprezintă doar disperarea unor oameni ce se îndreaptă ușor, ușor spre coșul istoriei, iar în cazul lui Dodon și spre timpuri mai grele", se arată în postarea ex-premierului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.