Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu a discutat cu ambasadoarea Finlandei: Printre teme, acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri

Facebook
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii a discutat cu ambasadoarea Finlandei despre colaborarea dintre cele două state în mai multe domenii, între care acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri, anunță AGERPRES.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a discutat, joi, cu ambasadoarea Finlandei, Marjut Akola, despre colaborarea dintre cele două state în mai multe domenii, între care acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri, dar şi despre investiţii în infrastructura sanitară.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Potrivit Ministerului Sănătăţii, Vlad Voiculescu a avut, joi, o întrevedere cu ambasadoarea Republicii Finlanda în România, ES Marjut Akola. La întâlnirea desfăşurată la sediul ministerului a participat şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Ioana Mihăilă.

"În cadrul întrevederii, s-a discutat despre relaţiile de colaborare dintre cele două state în domenii precum acordarea asistenţei medicale pentru pacienţii cu arsuri, investiţii în infrastructura sanitară, digitalizare şi schimb de experienţă între profesionişti din cele două ţări", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.