Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu a LUAT FOC după ce Inspecția Judiciară a decis că a afectat INPENDENȚA Justiției: ATAC la Lucian Netejoru

Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu

Premierul Florin Cîţu, ministrul Justiţiei, Stelian Ion, co-preşedinţii USR-PPLUS Dacian Cioloş şi Dan Barna, dar şi alţi politicieni ai pouterii - ca Vlad Voiculescu şi Rareş Bogdan - au afectat independenţa Justiţiei în dosarul „10 august”, reiese din raportul Inspecţiei Judiciare.

Citește și: Florin Cîțu, Dan Barna, Rareș Bogdan și Stelian Ion au încălcat independența justiției în dosarul 10 august. Raportul Inspecției Judiciare

Inspecţia Judiciară a finalizat raportul privind „apărarea independenţei autorităţii judecătoreşti în ansamblul său faţă de afirmaţiile din spaţiul public referitoare la modul de instrumentare a dosarului intitulat generic „10 august” şi a decis că liderii politici din zona coaliţiei de guvernământ au afectat independenţa autorităţii judecătoreşti în ansamblul său.

"Inspecția Judiciară, condusă în mod fabulos de același domn Lucian Netejoru, constată astăzi că declarațiile mai multor politicieni (printre care mă număr) cu privire la dosarul "10 august"... "au afectat independența justiției" și "au avut un puternic impact negativ asupra (...) credibilității justiției în rândul opiniei publice".

Este ca și cum ai spune că recentul concurs de la casele de asigurări* afectează credibilitatea sistemului de sănătate.

Este ca și cum ai spune că rezultatele testelor PISA afectează credibilitatea sistemului de educație.

Este ca și cum ai spune că reportajele despre tăierile ilegale de păduri afectează credibilitatea Romsilva.

Adevărul este că Romsilva este direct responsabilă de furtul "ca în codru" și poate chiar și de expresie, că sistemul de educație este cea mai mare vulnerabilitate a țării ăsteia pe termen mediu și lung, că șefii caselor de asigurări județene au fost mereu numiți politic și mulți nici măcar nu au avut curajul să participe la concurs și da... că sistemul nostru de justiție reușește să se decredibilizeze cu fiecare dosar care este fie amânat, fie îngropat. Dosarele "10 august" și "Colectiv" sunt doar cele mai recente.

* la care doar 5 candidați au luat notă de trecere", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.