Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu, reacție la dezvăluirile bugetul.ro referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea: 'Tatăl meu nu este perfect... a făcut greșeli'

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Vlad Voiculescu, membru PLUS, a comentat, marți, pe pagina de Facebook, informațiile referitoare la colaborarea tatălui său cu Securitatea. „Tatăl meu nu este perfect... a făcut greșeli”, a scris Voiculescu.

„De câteva zile, pe câteva grupuri de whatsapp umblă un document. Este o decizie a unei instanțe de judecată care constată calitatea de colaborator al Securității a tatălui meu. E din 2014 si a fost mereu disponibila pe net. Probabil că o păstrau pentru mai târziu, dar acum că a apucat să circule, va apărea probabil în câteva minute pe wall-ul dumneavoastră”, a scris Vlad Voiculescu.

Acesta susține că „vechile” greșeli ale membrilor familiei sale au ieșit la suprafață din cauza implicării sale politice.

BREAKING Al patrulea caz de coronavirus în România


„Sunt deja câțiva ani de când greșeli sau păcate vechi ale unor membri ai familiei mele sunt scoase la suprafață și arătate lumii, la pachet câteodată cu mizerii și minciuni fără sfârșit. Toate din cauza mea și a implicării mele. Toate pentru a demonstra că “toți sunt/suntem la fel” și pentru a fi folosite ca intimidare. Ei, bine, nu. Nu suntem toți la fel. Vorbesc în numele meu”, a comentat Voiculescu.

Acesta a dat câteva detalii și despre contextul în care tatăl său a colaborat cu Securitatea.

„A fost vicecampion național la înot și monitor de ski (atunci a lucrat cu străini despre care a dat declarații), apoi profesor de sport la școala din sat (unde a întâlnit-o pe mama), apoi kinetoterapeut la Băile Pucioasa, apoi, din 1990, și-a deschis un atelier de tâmplărie în spatele casei… din tot ce îmi amintesc eu, omul ăsta a muncit de dimineață până noaptea aproape în fiecare zi”, a mai scris Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.