Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu s-a aprins: Alexandru Rafila a citit PNRR, dar nu pricepe

Inquam Photos / Ilona Andrei
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății din partea USR, insinuează că succesorul său, Alexandru Rafila, are probleme cu înțelegerea textelor pe care le lecturează. Cu alte cuvinte, Voiculescu suspectează că Rafila a analfabet funcțional, asta pentru că actualul ministru al Sănătății nu ar fi înțeles nimic despre planurile din PNRR privind construcția de noi spitale.

Citește și: Alexandru Rafila promite sărbători de Paște fără restricții: toamna vine cu suspans

"Chiar mă gândeam dacă de săptămâna trecută domnii Rafila, Ciolacu și compania au reușit să mai citească vreo două pagini din PNRR. Acum câteva minute a ieșit dl. Rafila să se plângă că sunt prea multe proiecte de (modernizare de) spitale în regiunile Centru și Nord și prea puține în Sud.

Pare că dl. Rafila a citit dar nu a înțeles:

1. Proiectele au fost selectate în funcție de nivelul de pregătire pentru a putea fi implementate în termenele scurte impuse de PNRR (2023,2026).

2. Aproape o treime din proiecte sunt in București și Constanța;

Lăsând la o parte mica minciună din programul artistic de astăzi al talentatului domn Rafila, ce este evident - și trist - este că domnul ministru Rafila nu și-a ieșit din rolul de microbiolog și vorbitor la televizor. Din păcate pentru România, proiectele de spitale nu se implementează nici prin ridicatul sprâncenei la emisiunile lui Gâdea, nici prin conferințe de presă despre nimic.

La muncă, domnule Rafila!

Construiți spitale!

PS Bun de gură, politruc talentat, dl Rafila reușea la la 30 de zile să scrie prima moțiune de cenzură acuzându-mă că n-am reparat eu în 30 de zile ce nu făcuse PSD în 30 de ani la spitalul la care dânsul era angajat.

Au trecut însă trei luni (90 de zile) din mandatul domnului Rafila și nu a reușit nici să citească ce a lucrat, negociat, parafat USR", anunță Voiculescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.