Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Golovatiuc, după ce a fost rechemat de la Moscova: Am plecat într-o vacanță planificată de mult timp. În mod firesc, am venit în Moldova

Deschide.md
Vladimir Golovatiuc

Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, care a fost luni, 9 august, rechemat din funcție susține că nu știe ce urmează.

„Aștept instrucțiuni suplimentare de la minister”, a declarat Golovatiuc care se află în Moldova, transmite realitatea.md.

De menționat că Golovatiuc a fost convocat la Chișinău pentru consultări cu privire la activitatea misiunii.

Ulterior, în mass-media au apărut informații cu privire la un scandal legat de hărțuirea sexuală a unei angajate din cadrul ambasadei.

Am plecat într-o vacanță planificată de mult timp. În mod firesc, am venit în Moldova. M-am întâlnit cu ministrul, literalmente a doua zi, 26 iulie, am discutat situația.

<…> Având în vedere diferite circumstanțe, am discutat în continuare evenimente și pași. Apoi, pe 28, am fost rechemat din vacanță pentru consultări, m-am întâlnit cu angajații diferitelor ramuri ale guvernului, în primul rând executiv, au avut loc consultări.

Ca urmare a acestor consultări, a fost decisă rechemarea mea din funcția de ambasador, a declarat Golovatiuc pentru agenția de presă Tass.

Recent, MAEIE a elaborat un proiect de hotărâre de Guvern privind rechemarea din funcție a ambasadorului Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc, în urma scandalului de hărțuire sexuală a unei angajate a misiunii diplomatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.