Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a decis: Cât costă viața fiecăruia dintre pasagerii morți în tragedia aviatică de pe cel mai mare aeroport din Rusia

RT Twitter
Avion prăbușit în Moscova, Rusia.

Familiile pasagerilor care au murit duminică în accidentul unui avion de linie pe aeroportul Şeremetievo din Moscova vor primi fiecare câte 9 milioane de ruble (135.000 de dolari), a anunţat marţi Ministerul Transporturilor din Rusia, relatează dpa.

Mai mult de jumătate din sumă, 5 milioane de ruble pentru fiecare plată, va reprezenta contribuţia liniei aeriene Aeroflot, a precizat ministrul transporturilor, Evgheni Dietrich, informează agerpres.ro.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

Patruzeci şi una de persoane au murit după ce avionul rusesc a luat foc duminică, în timpul unei aterizări de urgenţă pe aeroportul Şeremetievo.

Avionul, care se îndrepta spre oraşul Murmansk din nordul ţării, a fost forţat să revină la Moscova din cauza unei probleme tehnice şi motorul a luat foc la aterizare, a precizat Aeroflot într-un comunicat.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.