Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a mai executat un important șef al unei instituții din Rusia

foreignaffairs.com
putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis Consiliului Federației propunerea sa cu privire la eliberarea lui Aleksei Kudrin din funcția de preşedinte al Curţii de Conturi din Rusia, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI, cu referire la mesajul transmis de Anatoli Artamonov, preşedintele comisiei pentru buget și piețe financiare din cadrul Consiliul Federației.

Artamonov a anunţat luni că până pe 30 noiembrie, Consiliul Federației este dispus să ia în calcul să examineze această chestiune în ședința plenară de miercuri, informează Rador.

El a mai precizat că nu au fost prezentate noi candidaturi pentru funcţia de președinte al Curţii de Conturi din Rusia de către comisie. La rândul său, Kudrin a confirmat pe canalul său de Telegram că se retrage din funcţia de președinte al Curţii de Conturi.

El a remarcat că a petrecut în total aproximativ 25 de ani în sectorul public și a mai spus că, după ce va părăsi Curtea de Conturi, preconizează să se implice în 'proiecte importante', care au legătură cu domeniul privat. La sfârșitul săptămânii trecute, presa a scris că pe 24 noiembrie, șeful Curţii de Conturi, la o întâlnire cu Vladimir Putin, a convenit asupra unui transfer la conducerea Yandex.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.