Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, anunţ ŞOCANT: Ce a spus liderul de la Kremlin după ce a câştigat alegerile

Business Insider
putin, casual

Rusia nu îşi doreşte o nouă cursă a înarmării şi va face tot posibilul pentru a rezolva diferendele cu alte state, apărându-şi în acelaşi timp interesele naţionale, a declarat luni preşedintele Vladimir Putin, potrivit Reuters. La o întâlnire cu oponenţii pe care i-a învins la scrutinul de duminică, obţinând un al patrulea mandat de preşedinte, Putin a spus că Rusia îşi doreşte un dialog constructiv cu partenerii săi internaţionali, precizând că şi ei trebuie să facă acelaşi lucru şi să respecte Moscova. El a dat asigurări că Rusia îşi va reduce cheltuielile militare în 2018 şi 2019, potrivit AFP, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Înfrângere MAJORĂ pentru DNA, în războiul cu familia Băsescu: Motivare DEVASTATOARE a judecătorilor de la Curtea de Apel

"Avem prevăzută o scădere a cheltuielilor militare pentru acest an şi pentru anul viitor", a declarat Putin, adăugând că "acest lucru nu va duce la diminuarea capacităţilor defensive" ale Rusiei. Vladimir Putin a câştigat duminică al patrulea mandat de preşedinte, obţinând 76,7% din voturi, la un scrutin despre care observatorii internaţionali au spus că a fost lipsit de o reală concurenţă. În vârstă de 65 de ani, Putin va domina cel mai probabil politica din Rusia pentru cel puţin încă şase ani. Ca preşedinte şi, pentru un mandat, ca premier, el se află la conducerea Rusiei de aproape două decenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.