Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin anunță o răsturnare de situație: Rușii au primit acces la locul exploziei conductelor Nord Strem

scurgeri nord stream marea baltica

Gazprom a primit permisiunea de a inspecta locul subminării Nord Stream, în Marea Baltică, a declarat luni seara președintele rus Vladimir Putin.

„Astăzi, Alexei Miller a raportat de dimineață că au cercetat locul. Apropo, Gazprom a primit permisiunea de a cerceta locul exploziei”, a declarat Putin reporterilor, potrivit Ria Novosti.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că reprezentanți ai Marinei Regale britanice staționate în orașul Ochakov, regiunea Nikolaiev, Ucraina, au fost implicați în planificarea, asigurarea și punerea în aplicare a bombardării conductelor Nord Stream 1 și Nord Stream 2 în Marea Baltică la 26 septembrie. Potrivit rușilor, aceiași specialiști britanici s-au ocupat și de pregătirea atacului asupra Sevastopolului și au antrenat soldați ai Centrului 73 ucrainean de operațiuni speciale maritime. Ministerul britanic al Apărării a refuzat să recunoască implicarea sa în toate aceste bombardamente.

Ulterior, Ministerul rus de Externe a declarat că se lucrează la măsuri practice în legătură cu implicarea specialiștilor britanici în pregătirea unui act terorist în Marea Neagră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.