Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin declară că dacă Republica Moldova alegea Uniunea Eurasiatică rezolva mai ușor problema gazelor

Ruptly
vladimir putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că dacă R. Moldova ar fi participat activ la procesele integraționiste al Uniunii Eurasiatice, acest fapt ar fi ajutat-o să rezolve mai ușor problemele, inclusiv cele de ordin energetic. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței Consiliului Economic Suprem al Uniunii Eurasiatice, transmite TASS, citat de deschide.md

Putin le-a urat bun venit Uzbekistanului și Cubei care „se conectează tot mai activ la Uniunea Eurasiatică în calitate de state observatoare”. Aceste state, potrivit lui Putin, au ocazia să participe în activitatea organelor integraționiste la toate nivelele”.

„Apropo, și Moldova a manifestat interes (parteneriat cu Uniunea Eurasiatică) odată. Noi vedem acum care este situația energetică în Europa. Moldova, probabil, ar fi fost mai aproape de rezolvarea unor probleme care apar, ar fi fost pur și simplu la curent cu evenimentele care au loc și deciziile pe care le luăm”, a declarat Putin.

„Noi am ajuns la o înțelegere urmând interesele noastre comune, am rezolvat problemele. Dar în linii generale, este un fapt absolut evident, dacă ar fi fost în procese, ar fi putut rezolva mai ușor acele chestiuni despre care vorbim”, a declarat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.