Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Putin atacă Occidentul: 'Toate încercările de a desființa Rusia sunt în zadar! Calitățile caracterului național sunt cele care fac poporul nostru invincibil'

vladimir putin

Președintele rus Vladimir Putin este convins că încercările de "desființare a Rusiei" sunt stupide. El și-a exprimat această opinie, adresându-se participanților tineri la forumul Tavrida.Art.

"Toate încercările de a aboli cultura noastră, de a desființa Rusia sunt în zadar. Este doar o prostie. Iar cei care gândesc diferit, din păcate pentru ei, nu au învățat lecțiile istoriei", a spus liderul rus în mesajul său video, menționând că istoria este făcută de oameni, relatează TASS.

Putin a menționat că tinerii sunt cei care vor continua tradițiile și vor asigura continuitatea generațiilor. El a menționat că tinerii reprezintă diferite domenii ale culturii și artei, dar toate sunt unite de valori comune: „Credința în dreptate, dragostea pentru Patrie, dorința de autodezvoltare, dorința sinceră de a ajuta oamenii. Aceste calități, calitățile caracterului național sunt cele care fac poporul nostru invincibil, iar cultura noastră veche de o mie de ani - mare", a subliniat liderul rus.

"Știm că orice provocări și provocări sunt o perioadă de noi oportunități și vorbim adesea despre asta. Acesta este momentul oamenilor curajoși, este, și sunteți la fel. Vreau să vă doresc tuturor să găsiți noi prieteni, să cuceriți noi culmi de îndemânare. Sper ca festivalul care se deschide astăzi să devină o piatră de temelie importantă pentru aceste vârfuri pentru tine. Mult noroc cu tine și toate cele bune", a conchis Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.