Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin e în alertă: 'Rusia se confruntă din nou cu amenințări directe la adresa securității și suveranității sale!'

Twitter/ Maria Pevchikh
vladimir putin ingrijorat

Rusia se confruntă din nou cu amenințări directe la adresa securității, dar vedem exemple de curaj și dorință de a apăra adevărul, a declarat președintele rus Vladimir Putin pe 8 martie.

"Acum, când Rusia se confruntă din nou cu amenințări directe la adresa securității, suveranității sale, vedem multe exemple de curaj și determinare, curaj, disponibilitatea de a apăra adevărul, de a proteja oamenii și chiar viitorul statului nostru – un viitor de care noi înșine avem nevoie", a spus Putin în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor pentru femeile proeminente din Rusia.

Președintele rus a menționat că femeile din Rusia au o contribuție uriașă la dezvoltarea statului și la realizarea obiectivelor naționale. "În țara noastră, poate, nu există astfel de industrii, sfere de activitate în care femeile să nu fi obținut rezultate serioase, semnificative. Dragi prieteni, talentele, cunoștințele, competența și dedicarea dumneavoastră aduc o contribuție uriașă la dezvoltarea țării noastre, la îndeplinirea sarcinilor naționale, la crearea unui viitor demn pentru noile generații", a spus Putin. În același timp, el a numit adevărații eroi ai femeilor doctori care își desfăloară acum activitatea n Donbass.

Mesaj pentru doamne de 8 Martie

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a adresat un mesaj de felicitare doamnelor din Rusia cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, şi le-a adresat mulțumiri pentru receptivitatea lor în momentele dificile pentru țară, pentru faptul că nu dau dovadă de indiferență, remarcând curajul femeilor militari, notează Interfax, potrivit Rador.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.