Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, felicitat de Netanyahu, Berlusconi și alți lideri cu ocazia zilei sale de naștere

Alexei Nikolsky/Tass
vladimir putin
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, care a împlinit duminică vârsta de 66 de ani, a fost felicitat cu această ocazie de premierul israelian Benjamin Netanyahu, președintele moldovean Igor Dodon și alți lideri de stat, informează agenția de știri Tass.  De asemenea, italianul Silvio Berlusconi a avut o întâlnire cu Putin pentru a-i ura „La mulți ani”, informează TASS.com
Liderul de la Chișinău i-a urat la mulți ani lui Putin și și-a exprimat "recunoștința pentru experiența politică neprețuită pe care o acordați și pentru sprijinul înțelept al dinamicii progresive în dialogul moldo-rus", informează Mediafax.
"Combinați cele mai bune trăsături ale unui lider modern, demonstrați calități care determină un respect profund pentru dvs. ca persoană și politician, pentru poziția țării pe care o reprezentați", se afirmă într-un mesaj postat de Dodon pe pagina sa de Facebook.
Putin a discuta telefonic și cu Netanyahu, ocazie cu care liderul israelian l-a felicitat de ziua sa. Totodată, ce doi lideri au căzut de acord să se întâlnească cât mai curând. Aceasta ar fi prima întrevedere între cei doi după doborârea unui avion rus de către forțele siriene care încercau să distrugă aeronave israeliene.
Liderul de la Kremlin a mai fost felicitat și de majoritatea șefilor de stat din fostele republici sovietice. cât și de președintele sârb Aleksandar Vucic.
Numeroase evenimente private cu ocazia zilei de naștere a lui Putin sunt organizate în Rusia, dar și în SUA ori diverse țări europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.