Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin îl invită pe premierul israelian să viziteze Sankt Petersburg

СЕГОДНЯ
vladimir putin

Președintele rus Vladimir Putin a luat legătura cu prim-ministrul israelian Naftali Bennett pentru a-l invita să viziteze Sankt Petersburg, a declarat biroul lui Bennett, adăugând că premierul a acceptat invitația și a spus că ar fi încântat să mai facă o vizită în Rusia.

„Președintele rus Vladimir Putin l-a sunat pe prim-ministrul Naftali Bennett astăzi, 23 octombrie 2021. Președintele rus i-a invitat pe premier și soția sa să viziteze Sankt Petersburg. Primul ministru a acceptat invitația și a spus că va fi încântat să mai facă o vizită. [în Rusia]”, a spus biroul într-un comunicat, relatează Tass.com.

Vineri, la Soci, președintele rus și Bennett au purtat primele discuții după ce acesta din urmă a preluat funcția de prim-ministru israelian pe 13 iunie. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că întâlnirea, care a durat peste cinci ore și jumătate, a fost „constructivă și deschisă ." După discuții, Bennett a rămas în Rusia până sâmbătă seara, deși inițial fusese programat să zboare înapoi în Israel vineri.

Biroul primului ministru a spus că, în apelul telefonic de sâmbătă, "Vladimir Putin a întrebat despre weekendul lui Bennett la Soci și i-a mulțumit pentru întâlnirea caldă și cuprinzătoare de ieri".

"Primul ministru i-a mulțumit președintelui pentru ospitalitate și pentru întâlnirea caldă și fructuoasă, care va ajuta la stabilirea legăturilor între țări", a adăugat biroul lui Bennett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.