Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Vladimir Putin, în fața mamelor îndurerate: 'Nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu, mai ales pentru o mamă!'

Kremlin.ru
vladimir putin

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat, la întâlnirea de la reşedinţa sa prezidenţială Novo-Ogariovo, cu mamele militarilor ruşi care participă la operațiunea militară specială din Ucraina, organizată cu ocazia Zilei Mamei, că 'nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu', relatează TASS, potrivit Rador.

Liderul rus a remarcat că cei care și-au pierdut un fiu nu îndrăznesc să spună lucruri formale, standard, asociate cu cele care exprimă transmiterea unor condoleanțe. 'Doresc să știți că eu, personal, întreaga conducere a țării, împărtășim această durere, înțelegem că nimic nu poate înlocui un fiu, pierderea unui copil, mai ales pentru o mamă, căreia îi datorăm aducerea lui pe lume, nașterea, care l-a crescut şi l-a hrănit', a spus el.

De asemenea, Putin a mai spus că autoritățile ruse vor face tot posibilul pentru ca mamele militarilor morți să nu se simtă date uitării. Adresându-se doamnelor prezente în sală, șeful statului rus a remarcat că în ajunul Zilei Mamei, starea lor de spirit nu este una festivă, ci mai degrabă una plină de un sentiment de îngrijorare faţă de fiii lor care se află în zona de conflict.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.