Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, mesaj tranșant pentru toți medicii și specialiștii din Rusia: 'Nu aș vrea să mă întorc la măsurile restrictive din primăvară!'

en.kremlin.ru
Vladimir Putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a spus givernanților din țara sa că șefii entităților constitutive sunt responsabili pentru gestionarea epidemiei în regiunile lor.

"Vine vremea toamnei, când problemele gripei,  în general așa-numitele infecții casnice, ocupă un loc foarte serios în munca noastră. Trebuie să asigurăm siguranța oamenilor", a spus Putin. El a indicat că problemele Covid-19 nu pot fi eliminate, informează Ria.ru.

"Vă rog să aruncați o privire foarte atentă la acest lucru, să ajustați sistemul de îngrijire a sănătății din regiune astfel încât să asigurați interesele cetățenilor. Și, bineînțeles, trebuie să lucrați cu oamenii foarte atent, calm, discret, explicând complexitatea situației actuale. Și acolo unde este posibil, desigur, trebuie să le cereți oamenilor să respecte regulile necesare, inclusiv regimul de mască ", a adăugat liderul rus.

Aceste acțiuni, a subliniat el, ar trebui realizate „în cel mai înalt grad de profesionalism”.

Putin a mai subliniat că, în ciuda dificultăților cauzate de coronavirus, este necesar să se restabilească în continuare un ritm normal de afaceri, să se sprijine industria, ocuparea forței de muncă și veniturile oamenilor.

Președintele a instruit guvernanții să acorde o atenție specială grupurilor de risc și să dezvolte programe cuprinzătoare în fiecare regiune „pentru a salva oamenii din generația mai în vârstă”, precum și pe cei care aparțin acestor grupuri din orice motiv, inclusiv din cauza bolilor cronice.

"Nu trebuie decât să vă relaxați - iar situația se poate schimba. Nu mi-ar plăcea foarte mult, nu aș vrea să mă întorc la măsurile restrictive pe care le-am introdus în această primăvară", a adăugat Putin.

El și-a exprimat încrederea că măsurile luate vor duce la o îmbunătățire a situației, dar a subliniat că acest lucru nu se va întâmpla de la sine. El a cerut noilor guvernatori să „lucreze din greu cu cea mai mare dedicație în munca lor și să obțină rezultate - rezultate reale tangibile pentru locuitorii regiunilor”.

"Încă o dată, vă felicit pe toți pentru rezultatele alegerilor. Sunt cu adevărat impresionante, dar în acest sens apare o circumstanță foarte importantă pe care trebuie să o aveți în vedere: cu așteptările rezultatelor muncii dvs. Nu lăsați pe acei oameni care v-au arătat o încredere atât de mare ", a conchis președintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.