Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin mută atenția spre Donald Trump: 'Rusia are voința politică de a face acest lucru. Acum depinde de ce vor decide SUA'

putin trump

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi, în cadrul unui interviu acordat cotidianului italian Corriere della Sera, că țara sa este dispusă să intensifice dialogul cu Statele Unite în legătură cu dezarmarea și cu stabilitatea internațională, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

„Cred că unele măsuri concrete în domeniul dezarmării ar contribui la întărirea stabilității internaționale. Rusia are voința politică de a face acest lucru. Acum depinde de ce vor decide Statele Unite”, a spus liderul de la Kremlin.

Moment CRUCIAL la CCR - Judecătorii, verdict pe Codurile Penale. Opoziția reclamă peste 300 de modificări 'nocive'

Putin, aflat joi la Roma, unde a avut întrevederi cu Papa Francisc și cu premierul Italiei, Giuseppe Conte, a declarat că a discutat despre acest subiect cu omologul său american, Donald Trump, în cadrul summit-ului G20, desfășurat luna trecută la Osaka.

„Se pare că Washingtonul a început să reflecteze asupra intensificării dialogului cu Rusia în legătură cu o agendă strategică extinsă”, a adăugat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.