Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin nu vrea să o ia pe urmele lui Berlusconi: Precizările Kremlinului despre TikTok și Telegram

vladimir putin

Președintele rus Vladimir Putin nu intenționează să își creeze conturi personale pe rețelele de socializare, în ciuda popularității tot mai mari a acestui format de interacțiune cu publicul în rândul marilor politicieni, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al liderului rus.

"Nu, nu intenționează să o facă", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, întrebat dacă șeful statului rus se gândește să își reconsidere atitudinea față de prezența sa personală pe rețelele de socializare și să urmeze exemplul lui Silvio Berlusconi, care și-a creat un cont TikTok.

Ulterior, Peskov a revenit în cadrul unui interviu și s-a referit și la rețeaua de socializare Telegram, populară în rândul rușilor.

Președintele rus Vladimir Putin însuși nu citește fluxurile de pe Telegram, inclusiv cele pe teme militare, dar mesajele publicate pe aceste canale sunt incluse în recenzii pentru șeful statului. a declarat purtătorul de cuvânt al liderului rus, într-un interviu acordat TASS.

"Nu, Putin nu citește canalele Telegram, dar primește comentarii", a răspuns purtătorul de cuvânt al Kremlinului la o întrebare pe acest temă.

Potrivit cotidianului italian IlGiornale, Berlusconi a explicat că a lansat propriul canalul de TikTok pentru a vorbi despre problemele care contează cel mai mult pentru partidul său, pentru a face din Italia o țară care poate oferi tinerilor noi oportunități și șansa de a-și realiza visele. Primul videoclip publicat de Berluscon, este o anecdotă despre el însuși, Vladimir Putin, liderul american Joe Biden și Papa Francisc. Videoclipul are deja peste 5 milioane de vizualizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.