Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin: Occidentul promovează un Dumnezeu neutru! Ei vor să distrugă total Rusia/ Video

Captura video
Vladimir Putin

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, susține că Occidentul și-a pierdut valorile morale și religioase. El a declarată că în SUA se promovează ideea unui Dumnezeu de gen neutru, iar căsătoriile între persoanele de același sex tind să devină o normalitate.

”Elitele Vestului nu-și ascund obiectivele și anume de a distruge strategic Rusia. Ei intenționează să aducă un conflict local în faza unui conflict local. Noi înțelegem acest lucru și vom răspunde pentru că este vorba despre supraviețuirea țării noastre.

Este un război informațional extrem de dur. Atacă biserica rusească, atacă valorile Rusiei. Uitați-vă ce fac cu propriile lor popoare. Induc ideea că pedofilia este normală, promovează căsătoriile între persoanele de același sex. În toate religiile mondiale se spune că căsătoria este unuiunea dintre o femeie și un bărbat.

Biserica din America vrea să promoveze ideea unui Dumnezeu neutru. Milioane de oameni din Vest înțeleg că merg spre o catastrofă spirituală. Noi suntem obligați să ne protejăm copiii de degradarea promovată de cei din Vest. Este evident că Vestul va încerca să ne distrugă societatea.

Ei conduc tot felul de acțiuni criminale pe teritoriul altor țări. Noi nu vom face ceea ce fac liderii din Vest. Să rămână asta pe conștiința lor, dar important este ca Rusia să aibă puternice valori morale. Poporul multinațional este format din oameni care înțeleg sensul acțiunilor pe care le facem în operațiunea specială.

Fiecare conștientizează că este parte intrinsecă din soarta acestei țări. Poporul a dat dovadă de curaj! Vreau să mulțumesc soldaților noștri! Vreau să mulțumesc părinților, soțiilor, medicilor, constructorilor, căilor ferate și îmi cer scuze față de cei pe care nu i-am menționat (...) Vreau să le mulțumesc jurnaliștilor de război, care își riscă viața pentru a transmite lumii adevărul din prima linie a frontului.”, a spus Vladimir Putin.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.