Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin recunoaște că Rusia a devenit ținta tot mai mare a hackerilor: Promite consolidarea securităţii cibernetice

BBC
Vladimir Putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, vineri, că numărul atacurilor cibernetice asupra Rusiei organizate de către ”structuri de stat” străine a crescut, iar Moscova va trebui să îşi consolideze securitatea cibernetică prin reducerea riscului de a utiliza software şi hardware străin, relatează Reuters.

”Se fac încercări intenţionate în vederea dezactivării resurselor de internet ale infrastructurii informaţionale critice a Rusiei”, a afirmat liderul rus Putin.

De asemenea, Putin a instruit Guvernul rus să evalueze măsurile luate de ţările din cadrul Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC) care restricţionează comerţul cu Moscova, se arată într-un document publicat pe site-ul Kremlinului.

Putin a declarat în luna aprilie că restricţiile ”ilegale” impuse companiilor ruse de către statele occidentale contravin normelor Organizaţiei Mondiale a Comerţului şi a instruit Guvernul rus să îşi actualizeze strategia în cadrul OMC până la 1 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.