Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concluzia lui Putin după opt luni de război: 'Rusia s-a dovedit a fi mai puternică decât credea oricine'

TASS
Vladimir Putin

Sancțiunile anti-ruse au arătat că Federația Rusă este mult mai puternică decât „credeam noi înșine”, a spus președintele rus Vladimir Putin, în timpul unui discurs la Clubul de Discuții Valdai.

"Până de curând, noi înșine credeam că ne transformăm într-un fel de semi-colonie. Nu putem face calcule fără Occident, nu există tehnologie. (...) Oh, nu, nu a căzut în afară. Rusia s-a dovedit a fi mai puternică decât credea oricine", a spus liderul de la Kremlin, potrivit Izvestia.

El a menționat că odată cu costurile economice vin achizițiile, care în cele din urmă aduc beneficii Rusiei, deoarece acest lucru întărește suveranitatea țării în sfera economică. Președintele rus a comentat, de asemenea, situația cu retragerea companiilor de pe piața rusă.

"În majoritatea domeniilor, afacerea noastră îi interceptează pe cei care pleacă. (...) Acesta este un lucru important. Noi înșine ne-am dat seama în sfârșit că suntem o țară mare, o putem face. Înțelegem consecințele pe termen mediu asociate cu răsucirea tehnologiilor, dar am fost deja răsuciți", a spus Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.