Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, au sosit luni după-amiază la Paris, pentru reuniunea organizată pentru încheierea conflictului separatist

DPA
Volodimir Zelenski

Preşedinţii din Rusia şi Ucraina, Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, au sosit luni după-amiază la Paris, pentru reuniunea organizată în eforturile diplomatice pentru încheierea conflictului separatist, informează site-ul cotidianului Le Monde, potrivit mediafax.

Vladimir Putin a sosit în jurul orei 15.00 (16.00, ora României) la Palatul Elysée. Volodimir Zelenski ajunsese cu puţin timp înainte.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

La reuniunea în formatul "Normandia" participă şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, precum şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Conflictul militar din regiunile Doneţk şi Lugansk, între serviciile de securitate ucrainene şi insurgenţi separatişti proruşi, a izbucnit în 2014, după înlăturarea Administraţiei proruse de la Kiev, şi s-a soldat până în prezent cu aproximativ 13.000 de morţi. Acordul de la Minsk, care prevede încetarea ostilităţilor, a fost încălcat în mod frecvent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.