Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin trage un semnal de alarmă: Pandemia afectează afacerile din Rusia mai mult decât criza financiară din 2008-2009

Vladimir Putin

Coronavirusul are un impact semnificativ asupra afacerilor din Rusia, iar în acest plan situația este mai dificilă decât în perioada 2008-2009 a crizei financiare mondiale, a declarat vineri președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, potrivit rador.ro.

„Noi doi (este vorba de șeful KAMAZ, Serghei Kogoghin – n. RIA-Novosti), încă în perioada 2008-2009, căutam să găsim o soluție pentru ieșirea din criză. Îmi amintesc perfect toate discuțiile noastre, îmi aduc aminte de măsurile pe care le-am elaborat atunci. De fapt, sugestiile pe care l-ați formulat acum, dacă e să o spunem cinstit, se deosebesc foarte puțin de cele din acea perioadă. Cu toate că momentul actual este, desigur, mai dificil decât a fost situația din 2008-2009”, a declarat președintele rus în cadrul consfătuirii de vineri pe problemele dezvoltării industriei auto.

Citește și: Buletinul de la ora 13:00. Prima prognoză lansată de ministrul Nelu Tătaru s-a adeverit! Câte cazuri de coronavirus avem în România

Putin a adăugat că în acei ani a fost vorba de o criză financiară mondială, iar acum este vorba de o pandemie de coronavirus, care limitează semnificativ afacerile din Rusia într-o serie întreagă de domenii. „Situația în acest sens este chiar mai complicată”, a conchis șeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.