Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin trimite trupe militare suplimentare la referendumurile din Donețk, Lugansk, Zaporojie și Herson

thebulletin.org
Vladimir Putin rachete

Rusia va face totul pentru a asigura securitatea în cadrul referendumurilor din republicile Donbas, precum și din regiunile Zaporoje și Herson, și va sprijini decizia pe care o vor lua locuitorii acestor teritorii, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

"Parlamentele republicilor populare Donbass, precum și administrațiile militaro-civile din regiunile Herson și Zaporijjea, au decis să organizeze referendumuri privind viitorul acestor teritorii și au făcut apel la noi, la Rusia, cu rugămintea de a susține un astfel de pas.

Subliniez că vom face totul pentru a asigura condiții sigure pentru organizarea referendumurilor, astfel încât oamenii să-și poată exprima voința", a declarat Putin într-un mesaj video transmis miercuri.

"Iar decizia privind viitorul nostru, care va fi luată de majoritatea locuitorilor republicilor populare Donețk și Lugansk, Zaporojie și Herson, o vom sprijini", a spus el.

Vezi și: Rusia mută și militar odată cu referendumurile din Estul Ucrainei: tehnică de ultimă generație și trupe proaspete pentru a asigura securitatea scrutinelor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.