Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin vorbește despre 'fapte bune' de Paști: 'Biserica a împărtășit întotdeauna bucuriile și greutățile cu oamenii!'

captura youtube
putin paste

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis salutări creștinilor ortodocși care sărbătoresc Paștele. Vladimir Putin și primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, au participat la slujba de Paște de la miezul nopții de la Catedrala Hristos Mântuitorul, condusă de Patriarhul Kirill al Moscovei și al întregii Rusii.

"Minunata și mult iubita sărbătoare a Paștelui umple inimile credincioșilor de speranță, inspiră gânduri bune și fapte bune și servește la promovarea idealurilor și valorilor morale înalte în societate.

Cu ocazia acestei sărbători de primăvară, cu un sentiment de profundă satisfacție, aș dori să subliniez eforturile constructive și cu adevărat dezinteresate ale Bisericii Ortodoxe Ruse și ale altor confesiuni creștine, menite să păstreze imensa noastră moștenire istorică și culturală, să rezolve problemele sociale majore, să consolideze instituția familiei, să educe tânăra generație și să armonizeze relațiile interreligioase și interetnice. Biserica a împărtășit întotdeauna bucuriile și greutățile cu oamenii. Iar astăzi, în mijlocul unor provocări serioase, este implicată activ în misiuni de milostenie și în lucrări de caritate, ajutându-i pe oameni să găsească un sprijin spiritual puternic", a spus Putin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.