Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin vrea ca rebeliunea lui Prigojin să fie uitată: 'Încep și termin ziua cu asta!'

vladimir putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat duminică, într-un interviu pentru televiziunea de stat, că este în contact permanent cu Ministerul Apărării şi că Rusia este în continuare încrezătoare că îşi poate îndeplini planurile privind "operaţiunea militară specială" din Ucraina, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Aceste comentarii, făcute într-un interviu acordat corespondentului de presă la Kremlin Pavel Zarubin, au fost transmise de televiziunea de stat Rossiya. Interviul complet urmează să fie difuzat duminică seară.

"Ei bine, desigur, acord prioritate atenției. Aici începe și se termină ziua cu asta", a spus el într-un interviu acordat lui Pavel Zarubin pentru programul "Moscova. Kremlin. Putin" al postului de televiziune "Rusia 1" (VGTRK), răspunzând la întrebarea relevantă, potrivit Interfax.

Președintele a explicat că organizează întâlniri, întâlniri, negocieri telefonice, discută aspecte legate de activitatea întreprinderilor complexului militar-industrial și de utilizarea armelor produse de acestea.

"Vorbim despre eficacitatea lor, vorbim despre unde și ce altceva trebuie lucrat, unde și ce lipsește. Vorbim despre cum, în ce fel, în ce pași, în ce ritm este necesar să creștem eforturile. Desigur, vorbim întotdeauna despre securitatea financiară, întotdeauna! Astfel încât producția de arme și echipamente să se desfășoare în ritmul adecvat și în volumul potrivit, de calitate corectă și, în același timp, astfel încât să ne îndeplinim toate obligațiile sociale față de țară, față de oameni, astfel încât să putem rezolva problemele sociale", a spus Putin.

Televiziunea naţională a mai relatat că Putin va participa săptămâna viitoare la reuniunea Consiliului de Securitate al Rusiei, fără a preciza dacă această şedinţă va avea loc vineri, ca de obicei, sau va fi devansată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.