Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Voronin este convins că actualul primar al Chișinăului, Ion Ceban, va obține și un al doilea mandat la șefia capitalei

News.ro
Vladimir Voronin

Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, consideră că actualul primar de Chișinău, Ion Ceban, va obține și un al doilea mandat la șefia capitalei.

Mai mult, liderul PCRM a apreciat pozitiv activitatea actualului edil, asta chiar dacă în trecut existau supărări de ordin politic, după ce Ion Ceban a părăsit Partidul Comuniștilor, transmite Realitatea.md.

„E clar că al doilea mandat o să-l ia Ion Ceban”, a afirmat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

De asemenea, Voronin spune că Ceban a procedat corect atunci când i-a spus verde-n față lui Dodon despre faptul că el nu face politică la Primăria Chișinăului, ci doar se va ocupa de treburile gospodărești ale capitalei. Lucrurile apreciate de Voronin în activitatea lui Ceban vizează: rezolvarea problemelor de transport în capitală, traficul rutier, amenajarea spațiilor publice și modul de identificare a resurselor financiare.

În același timp, Voronin i-a criticat pe cei de la conducere, în special pe cei de la Ministerul Finanțelor, pentru faptul că preiau multe resurse financiare din bugetul Chișinăului și îl redistribuie în alte localități.

Menționăm că, actualul primar Ion Ceban a fost ales în funcție în noiembrie, 2019. Mandatul său urmează să expire în anul 2023, când se vor organiza noi alegeri locale în Chișinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.