Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Voronin: Streleț, Filat și un oarecare Victor Ponta au cumpărat 2.000 de hectare în Odesa

voronin

voroninVladimir Voronin, liderul comuniștilor din Republica Moldova, l-a acuzat astăzi pe fostul prim-ministru moldovean Valeriu Streleț că, împreună cu Vlad Filat și „un oarecare Victor Ponta”, a cumpărat mii de hectare de pământ în orașul ucrainean Odesa, scrie agora.md.

„Dumneavoastră împreună cu doi parteneri, Filat și un oarecare Victor Ponta, cu ce scop ați cumpărat peste 2000 de hectare în orașul Odesa? Noi cunoastem ca liberalii s-au înzestrat cu averi pe malul iazului, a, lacului Herăstrău din București și asta e clar. Ce puteți spune despre compania Cristal Nord din Otaci? Acum v-ați implicat acolo, și până nu demult acolo mai era Gacichevici. Furtul care l-ați tras pe sub pământ acolo din ce direcție pompează spirtul - din Moldova în Ucraina sau invers?”, a întrebat Vladimir Voronin, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, în urma căreia Guvernul din Republica Moldova a fost demis.

Replica lui Valeriu Streleț nu s-a lăsat așteptată, acesta negând toate acuzațiile:

„Dacă ceva visați noaptea nu spuneți în plenul Parlamentului pentru că nu e o chestie bună. Nu am alte averi care să nu fie incluse în declarația de venit. Am o singură companie pe care am fondat-o și din administrația căreia m-am retras din 2009 când mi s-a validat mandatul de deputat. Vă rog foarte atent. Pe doi deja i-am acționat în judecată. Nu o să ezit nici în alte cazuri”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.