Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vocea' lui Vladimir Putin anunță momentul în care Rusia va folosi arma nucleară

Tass
Vladimir Putin

Rusia ar folosi arme nucleare doar atunci când există o ameninţare la adresa existenţei ţării – şi nu ca urmare a războiului în curs din Ucraina, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru PBS Newshour, într-un interviu, potrivit CNN.

”Orice rezultat al operaţiunii (în Ucraina), desigur, nu este un motiv pentru utilizarea unei arme nucleare”, a spus Peskov, informează News.ro.

”Avem un concept de securitate care spune foarte clar că numai atunci când există o ameninţare pentru existenţa statului, în ţara noastră, putem folosi şi vom folosi efectiv arme nucleare pentru a elimina ameninţarea pentru existenţa ţării noastre”, a arătat el.

Întrebat despre comentariile preşedintelui american Joe Biden care l-a numit pe Vladimir Putin „măcelar” şi a declarat că preşedintele rus nu ar trebui să mai rămână la putere, Peskov a spus „este destul de alarmant”.

”Este o insultă personală”, a spus Peskov. „Desigur, este complet inacceptabil. Nu este de competenţa preşedintelui Statelor Unite să decidă cine va fi şi cine este preşedintele Federaţiei Ruse.”, a arătat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.