Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vocea României bate orice RECORD: PRO TV și-a umilit concurența

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Finala sezonului şapte al emisiunii „Vocea României”, difuzată de Pro TV, vineri seară, a fost lider absolut de audienţă, în intervalul de difuzare 20.30 – 24.05, în care a fost urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Citește și: Funeraliile regelui Mihai, în presa internațională: ce au remarcat jurnaliștii străini

Citește și: ALERTĂ - ANM anunță că vin ninsorile: care sunt zonele vizate

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, show-ul a fost urmărit de 1.423.000 de telespectatori, înregistrând 8 puncte de rating şi 19,7% cotă de piaţă, în timp ce Kanal D a ocupat cel de-al doilea loc în clasament, cu 6 puncte de rating şi 14,8% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, finala „Vocea României” a înregistrat 8,8 puncte de rating şi 24,5% cotă de piaţă, faţă de postul de televiziune care s-a situat pe cel de-al doilea în top, Antena 1, care a obţinut 5,7 puncte de rating şi 15,9% cotă de piaţă.

La nivel urban, „Vocea României” a înregistrat 8,7 puncte de rating şi 21,1% cotă de piaţă, în timp ce Kanal D s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, cu 4,5 puncte de rating şi 10,8% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă la nivel naţional, 20.58, finala „Vocea României” era urmărită de 1.872.000 de telespectatori.

Ana Munteanu, o adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din Chişinău, din echipa lui Smiley, a câştigat sezonul şapte al emisiunii „Vocea României” şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

În deschiderea show-ului difuzat de Pro TV vineri seară cele patru finaliste au interpretat melodia „Amazing Grace”, momentul reprezentând un omagiu adus Regelui Mihai I. Juriul şi publicul s-au ridicat în picioare şi au ţinut un moment de reculegere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.