Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vocea Rusiei: Lupii tineri din PSD au mentalitate sclavagistă

sebastian_ghita_si_victor_ponta_95591800

Varianta în limba română a publicaţiei Vocea Rusiei continuă analiza eşecului PSD. După o veritabilă lecţie de propagandă, livrată săptămâna trecută, Vocea Rusiei mediază războiul intern din PSD, criticând dur atitudinea lui Victor Ponta şi a liderilor din jurul său, în frunte cu Sebastian Ghiţă.

Valentin Vasilescu, autorul unui articol intitulat "Este Victor Ponta sabotat de cei mai apropiaţi colaboratori?", susţine că premierul este vulnerabil și incapabil să sintetizeze antidotul la virusul propagandistic anti-Ponta, care îl va doborî mai curînd decît se așteaptă.

Vocea Rusiei îi ia apărarea fostului preşedinte Ion Iliescu şi combate ideea pierderii alegerilor din cauza percepţiei populare că PSD ar fi un partid comunist. "Eșecul lui Ponta își are rădăcinile nu în vreo mentalitate comunistă, ci în una de-a dreptul sclavagistă pe care au adus-o cu ei în PSD 'lupii tineri', de la Sebastian Ghiță pînă la Victor Ponta. Această mentalitate s-a tradus în practică prin percepția echipei lui Ponta că electoratul ar fi o masă amorfă de sclavi, pe care o poate tranzacționa, prin cumpărarea reprezentanților lui în plan local", mai scrie autorul articolului.

Potrivit articolului din Vocea Rusiei, excluderea lui Marian Vanghelie, Dan Șova şi Mircea Geoană din PSD nu este soluția care să repună PSD pe linia de plutire, ci una plină de aroganță, care "pune în evidență faptul că Victor Ponta nu este capabil și nu dorește să remedieze niciuna din multele erori comise, apelând la o diversiune de proastă calitate."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.