Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vodafone a a fost amendat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

vodafone

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a amendat cu 4.000 de euro Vodafone, anunță autoritatea.

„Autoritatea Națională de Supraveghere a finalizat în data de 04.11.2020 o investigație la operatorul Vodafone România S.A. și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 12, art. 15 și art. 17 din Regulamentul General privind Protecția Datelor. Operatorul Vodafone România SA a fost sancționat cu amendă în cuantum de 19468,8 lei, echivalentul sumei de 4000 euro”, precizează comunicatul.

Sancțiunea a fost aplicată urmare a unor plângeri prin care se reclama faptul că operatorul nu a răspuns unor cereri de exercitare a drepturilor de acces și ștergere prevăzute de art. 15 și art. 17 din Regulamentul General privind Protecția Datelor.

În cadrul investigației, Vodafone România SA nu a putut face dovada soluționării cererilor de exercitare a drepturilor de acces și ștergere în termenul prevăzut de art. 12 din Regulament.

Totodată, operatorului i s-a aplicat și măsura corectivă de a comunica un răspuns petentului la cererile sale cu privire la măsurile adoptate în baza acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.