Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voi fi în teren - Rafael Nadal confirmă participarea la Barcelona Open

atptour.com
rafael nadal

Rafael Nadal va juca la Barcelona Open 2024, prima sa apariție într-un turneu al sezonului de zgură. Spaniolul a confirmat acest lucru în cadrul unei conferințe de presă. El a reamintit faptul că acesta este ultimul său an în circuitul profesionist, potrivit mediafax.

Incertitudinea rederitoare la revenirea în circuit a tenismanului Rafael Nadal a fost clarificată luni de spaniol, care a anunțat încă de dimineață organizarea unei conferințe de presă.

Nadal, care se antrenează de câteva zile la Barcelona, a provocat neliniște când a anunțat conferința de presă, fanii și ziariștii intuind o nouă retragere, de data asta de la turneul de 500 de puncte din capitala catalană.

Îngrijorarea a fost alimentată de faptul că recent, el s-a retras de la Indian Wells Open cu doar câteva zile înainte de eveniment, precum și de la Mastersul de la Monte-Carlo, ratând debutul sezonului de zgură.

Însă, în conferința de presă, Nadal a anunțat că va participa la turneu.

„Am venit aici un pic în ultimul moment, pentru că nu știam dacă voi putea juca. Mâine voi fi pe teren", a spus spaniolul.

Nadal a adăugat, de asemenea, că este fericit să se afle la Barcelona, deoarece acesta ar putea fi ultimul an pentru el.

„Pentru mine este un cadou să pot fi la Barcelona, îl iau ca pe ultimul meu an și vreau să mă bucur de fiecare moment. Sentimentele mele au fost mai bune decât cele pe care le aveam la Mallorca. Mă simt pregătit să concurez, dar vom vedea ce se va întâmpla."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.