Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voicu Ion Valentin - Consilier General CGMB: 'Nicușor Dan, chiulangiul de serviciu, ATACĂ prin fake news-uri Administrația Spitalelor'

valentin voicu

Voicu Ion Valentin - Consilier General și Președintele Comisiei de Sănătate și Protecție Socială din cadrul CGMB - susține că „Nicușor Dan, chiulangiul de serviciu, ATACĂ prin fake news-uri Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din subordinea Consiliului General al Municipiului București în timp ce colegii lui de partid votează împotriva combaterii Covid-19”

Citește și: Marcel Vela anunță condițiile în care ar putea fi deschise frizeriile și cabinetele stomatologice, după 15 mai

„Demisia Nicușor Dan - Deputat de București

Nicușor Dan, chiulangiul de serviciu, ATACĂ prin fake news-uri Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din subordinea Consiliului General al Municipiului București în timp ce colegii lui de partid votează împotriva combaterii Covid-19.

Nimic nu poate fi mai rău decât să aduci acuze la adresa medicilor ori să aduci știri false în piață despre situația spitalelor în această perioadă.

Dar, după o lipsă nejustificată din peisaj, Nicușor Dan, așa-zisul candidat din partea USR la Primăria capitalei, a ieșit și a lovit: fără noimă, fără strategie, fără a se trezi din hibernare, practic.

Astfel de declarații trebuie să fie taxate, iar Nicușor Dan trebuie să își ceară scuze pentru ceea ce a putut spune despre situația Spitalului Clinic de Nefrologie "Dr. Carol Davila" din București.

Pentru dezinformare și rea-intenție, pentru acest fake news propagat agresiv în spațiul public prin comunicate de presă și postări sponsorizate pe rețelele sociale, domnul deputat Nicușor Dan trebuie să răspundă, trebuie să facă gestul minim de a retracta acest fals și de a prezenta scuze publice personalului medical de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” - aflat pe baricade în aceste zile, dar și tuturor bucureștenilor.

https://rohealthreview.ro/spitalul-clinic-de-nefrologie-dr-carol-davila-nu-sunt-cazuri-de-infectare-cu-sars-cov-2-in-randul-cadrelor-medicale/?fbclid=IwAR3mf5LZ6kY-GhwLCHiSDR_UT24-nvXctZ-CajGXOqWHxIEiGmjqg22gupM

#chiulangiu #fakenews #dezastru #impotrivaBucurestenilor”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ion Valentin Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.