Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volei Alba Blaj va evolua în Challenge Cup, deşi avea drept de înscriere în Liga Campionilor

kuma.fm
volei

Echipa de volei feminin CSM Volei Alba Blaj şi-a anunţat, joi, lotul pentru viitorul sezon, în care va evolua şi în Challenge Cup, deşi avea drept de înscriere în Liga Campionilor. Bugetul scăzut cu 35% şi greutăţile în organizarea meciurilor de Liga Campionilor la Târgu Mureş, în condiţiile pandemice, sunt principalele motive pentru decizia de a renunţa la LC, potrivit news.ro.

Echipa se va reuni în 29 august sub comanda aceluiaşi antrenor, Darko Zakoč, care se va afla pe banca tehnică încă trei sezoane.

Pentru viitorul sezon, echipa va miza în continuare pe căpitanul Ioana Baciu (universal), Ramona Rus (extremă), Maja Aleksić (centru), Francesca Alupei (centru), Ştefania Cheluţă (universal) şi Silvija Popović (libero). Lor li se adaugă coordonatoarea Ana Antonijević (Serbia), care revine după trei ani la campioana României, coordonatoarea Réka Bleicher (Ungaria), centrul Irina Malkova (Rusia), extremele Bojana Milenković şi Bojana Čelić-Marković (ambele Serbia), precum şi liberoul Aleksandra Spasenić (Serbia).

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

”Obiectivele CSM Volei Alba Blaj pentru viitorul sezon rămân câştigarea Campionatului şi a Cupei României, precum şi calificarea în finala Cupei Challenge la volei feminin, competiţie în care echipa noastră s-a încris în acest an. Având în vedere faptul că pandemia de coronavirus a afectat puternic desfăşurarea competiţiilor, iar organizarea meciurilor de Liga Campionilor la Târgu Mureş ar necesita măsuri sanitare greu de implementat, CSM Volei Alba Blaj a ales să participe, în acest an, în a treia competiţie valorică europeană. Reducerea cu 35% a bugetului clubului pentru sezonul viitor este o consecinţă a acestei situaţii care a afectat întreg sportul românesc şi mondial”, a precizat clubul din Blaj.

CSM Volei Alba Blaj îşi va afla adversarele din Challenge Cup la tragerea la sorţi de vineri.

Sezonul intern va începe în 17 octombrie, potrivit anunţului FR Volei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.