Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voleibaliștii au sărbătorit alături de fani calificarea în sferturile Campionatului European! /VIDEO

Captura
volei

România a ajuns pentru prima dată după 38 de ani între primele 8 echipe ale continentului.

Moment istoric pentru voleiul românesc: naționala masculină s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene. E prima dată după 38 de ani când reușim să fim între primele 8 echipe ale lumii!

La Varna, după un meci maraton, de două ore și jumătate, România a învins cu scorul de 3-2 (25-17, 25-20, 17-25, 26-28, 15-12) formația Croației, care pornea ca favorită în acest meci. România a condus cu 2-0 la seturi, s-a trezit apoi egalată, dar precizia preluării și a atacurilor echipei noastre a făcut diferența.

„Ne-am pregătit, știam că o să fie un meci dificil pentru noi, cum s-a și văzut de altfel. Am condus cu 2-0 și aproape că ne-au întors, 3-2. Dar noi am fost mai puternici și am reușit să facem totuși diferența” – Filip Constantin, jucător echipa națională a României.

Fiul fostului mare internațional Marian Constantin, Filip este ridicător în naționala care scrie istorie pentru sportul românesc la sud de Dunăre. El i-a dedicat victoria tatălui său.

„Dedic familiei mele și în primul rând tatălui, meu, este și ziua lui, este Sfânta Maria, și familiei mele” – Filip Constantin, jucător echipa națională a României.

La finalul partidei, voleibaliștii au sărbătorit victoria alături de zecile de fani veniți special din țară.

„Cred că e cea mai frumoasă victorie trăită de mine până acum. Momentan încă nu am reușit să procesez ceea ce am reușit în seara asta . Sunt fericit, am muncit pentru asta toată vara” – Filip Constantin, jucător echipa națională a României.

Joacă din nou împotriva campioanei olimpice, Franța

Aflați la a patra victorie consecutivă la acest turneu final, după ce au trecut, pe rând, de Turcia, Grecia, Franța și croația, românii vor juca luni, în sferturi, din nou contra campioanei olimpice, Franța. Va fi o reeditare a partidei disputate în urmă cu o săptămână, în grupă, în fața aceluiași adversar, când tricolorii noștri s-au impus cu scorul de 3-1.

„Ne jucăm șansa, până la urmă noi nu avem de pierdut și mergem înainte. Noi asta antrenăm și ne pregătim în situații dificile ca la meci să putem face față tuturor obstacolelor” – Filip Constantin, jucător echipa națională a României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.