Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volkswagen are în plan noi măsuri de reducere a costurilor, pentru a compensa impactul pandemiei de COVID-19

Das Auto
volkswagen

Volkswgen analiează noi măsuri de reducere a costurilor pentru a compensa impactul pandemiei de coronavirus, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al producătorului auto german, transmite Reuters.

Problema a fost discutată recent la un eveniment intern, a spus purtătorul de cuvânt, întrebat despre un articol apărut în revista de specialitate Automobilwoche, potrivit news.ro.

Citește și: Ordin urgent al lui Marcel Vela! Se face lumină: ‘Nu are atribuții’

”Au fost discuţii generale, despre ce măsuri noi măsuri de reducere a costurilor ar putea fi luate pentru a răspunde pandemiei. Nu au fost luate încă decizii concrete”, a spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit Automobilwoche, directorul general al Volkswagen, Herbert Diess ar fi spus directorilor de la vârful grupului, la o şedinţă de joi: ”Trebuie să reduceem semnificativ cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare, investiţii şi cheltuieli fixe, faţă de planificare anterioară”.

Citește și: Furie totală! Codrin Ștefănescu a explodat: ‘Să se rupă norii, să se cutremure pământul’

Lichidităţile nete ale grupului ”vor continua să scadă cel puţin până în iulie, din cauza cererii slabe”, ar fi spus Diess, citat de participanţi la discuţii. Directorul general a adăugat că nu toate brandurile grupului vor obţine rezultate pozitive în 2020.

Acest lucru înseamnă că brandul principal VW trebuie să îşi reducă cheltuielile legte de achiziţii, primire, manipulare, depozitare şi livrare a materialeilor utilizate în procesele de asamblare şi producţie cu 20%, potrivit revistei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.