Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski a explodat când a fost întrebat dacă ar strânge mâna lui Putin în semn de pace

washingtonpost.com
zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că nu poate compara cele două războaie care se duc în prezent, cel din Ucraina şi cel din Israel, dar a subliniat că în Ucraina sunt mii de copii care sunt de negăsit, după izbucnirea conflictului. Volodimir Zelenski a afirmat că o strângere de mână cu inamicul nu înseamnă nimic şi a arătat că Vladimir Putin nu este interesat să termine războiul.

”Nu aş vrea să compar numărul victimelor, dar vedem rezultatele. Copii, femei, vezi că oamenii sunt ucişi. Nu vreau să vorbesc despre atrocităţi care s-au întâmplat la noi şi care se întâmplă şi la ei. Mulţi oameni, mii de copii. La noi sunt mii de copii pe care pur şi simplu nu putem să îi găsim şi înţelegeţi că teritoriul ocupat din Ucraina este mult mai mare decât în Israel. Dar nu vreau să compar, nu poţi să compari un război cu alt război. Ideea, prostia cea mai mare este că oamenii care crează aceste războaie sunt nebuni”, a declarat Volodimir Zelenski, marţi, într-un interviu acordat marţi Digi 24.

Întrebat dacă ar fi dispus să dea mâna cu mâna însângerată a lui Vladimir Putin pentru a încheia războiul, Volodimir Zelenski a explicat că adversarul său nu este interesat să încheie conflictul şi a precizat că o strângere de mână nu înseamnă nimic.

”O să fiu foarte sincer. El nici nu mai poate decide, el nu vrea să termine nimic, nu este interesat. Nu o să se întâmple niciodată. Strângerea de mână nu înseamnă nimic. Dacă vrei să opreşti războiul, faci tot ce este nevoie să opreşti războiul, faci orice. Vorbeşti cu toţi oamenii care sunt pregătiţi să negocieze. Întrebarea nu este: vorbeşti sau nu vorbeşti cu teroriştii. Pe de-o parte e terorist, pe de altă parte nu vrea, nu vrea”, a mai spus Volodimir Zelenski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.